Stucwerk

Je hebt de keuze gemaakt om een wand, plafond of een gehele ruimte te laten stucen. Maar heb je al nagedacht over het soort stucwerk? Tegenwoordig worden veel kamers glad gestuct. Glad stucwerk maakt de ruimte optisch groter, is stofvrij en is eenvoudig herstelbaar en overschilderbaar. Bovendien verdeelt het licht zich beter door een goed gestucte kamer. Toch zijn er meerdere mogelijkheden.

  • Spuitplamuur, je brengt dan onder hoge druk een dunne pleisterlaag aan op de wand. De voordelen zijn dat het relatief goedkoop en ontzettend strak is. De basis van de wand dient wel recht te zijn en weinig oneffenheden te vertonen, zoals dat bij nieuwbouw vaak het geval is.
  • Spachtelputz kan worden aangebracht met een fijne of grovere korrel. Voordelen: stootvast en eenvoudig in kleur aan te brengen op de wand
  • Latex spuiten, zorgt voor een prachtige finish van uw wand. Het is snel aan te brengen en laat geen banen of strepen achter en zorgt dus voor een compleet egale afwerking.

Of het nu gaat om een badkamer, een toilet, een keuken, een woon- of een slaapkamer, H.J. van den Berg adviseert en gaat snel aan de slag.

Totaalprojecten

Bij de aanpak van totaalprojecten starten we met de basis. We plaatsen wanden, plafonds of complete zolderkappen. We maken complete raamwerken, tengelen, gipsen en spuiten met latex de finish en zorgen voor een complete metamorfose van de ruimte. Het voordeel is dat je geen aannemer hoeft in te huren, die vervolgens specialisten aan het werk zet.

Wij nemen graag deze complete projecten voor je uit handen. In praktijk betekent het dat we zelf een goede basis kunnen neerzetten, schoon kunnen werken en snel kunnen schakelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met H.J. van den Berg.