Net werken stucen zonder chaosEn opeens staan er een paar vreemde kerels in je huis met een hoop spullen. Dat is best even wennen en dat snappen we natuurlijk heel goed. Daarom bespreken we vooraf ook altijd onze werkwijze. We willen namelijk zo min mogelijk last veroorzaken en zo snel mogelijk een prachtige ruimte opleveren. En daar kun jij bij helpen.

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat is niet voor niets een cliché. Helaas komt het regelmatig voor dat we veel tijd kwijt zijn aan het opruimen en verschuiven van materialen en meubels die in de weg staan.

Wat kun je doen? 

  • Zorg voor een lege aanlooproute bij voordeur en in de gangen. We hebben grote materialen mee.
  • Zorg voor een lege ruimte, zodat we snel en efficiënt aan de slag kunnen met stucen.
  • Een parkeerplaats voor de deur is erg prettig, dit scheelt onnodige meters.
  • Een waterpunt dichtbij of in de kamer is een groot voordeel.